2018-05-21
呢间greyhound 位于新城市广场入面最底果层,如果大家有download 新城市个APP 就可以拎飞..到咁上下时间行过去就得架啦~非常方便~唔驶净系系餐厅外面等。Greyhound 系一间Thai fusion restaurant,例如呢个冬阴公汤就加左意大利云吞,食落好match ,个汤又保留住传统泰国风味。另外我地仲叫左个鸭腿汤河,鸭腿写得好淋~好入味~河粉口感岩岩好,个汤清清地都几好食。仲有呢个烧鸡串~甜甜地几好食。但佢个蔬果串如果可以grill 一grill 就好d。个面包点个咖喱汁~吸哂d汁好好食😋🍞。今餐饭最最推介就系呢个猪颈肉配糯米饭。卖相吸引就唔在讲,佢个猪颈肉真系整得好好味架~一定要连埋个糯米饭一齐食!超级match!! 最后仲有个烧鱿鱼,配佢个特制汁再加d青柠汁,又系好正!真心推介大家去试下呢间Thai fusion 菜
Greyhound 系一间Thai fusion restaurant,例如呢个冬阴公汤就加左意大利云吞,食落好match ,个汤又保留住传统泰国风味。 另外我地仲叫左个鸭腿汤河,鸭腿写得好淋~好入味~河粉口感岩岩好,个汤清清地都几好食。 仲有呢个烧鸡串~甜甜地几好食。但佢个蔬果串如果可以grill 一grill 就好d。个面包点个咖喱汁~吸哂d汁好好食😋🍞。
最后仲有个烧鱿鱼,配佢个特制汁再加d青柠汁,又系好正!
真心推介大家去试下呢间Thai fusion 菜