2010-10-09
同朋友到此聚旧, 6个人叫左....1) 冬阴公鸡汤, 少辣, 多料, 酸酸地, 辣辣地, 本人唔太食辣都接受到, 但本人唔好冬阴公所以绦咩好感。但钟意饮既朋友就话赞好。2) 炒金边粉, 炒得好靓, 仲有几只大虾, 不过细碟左d 。3) 虾酱炒饭, 好香, 炒得唔油, 饭上仲有一大堆似肉松既野, 原来系...蛋黎嫁!4) 柚子沙律, 本人至爱, 好开胃, 呢到配埋苹果丝, 赞好。5) 腌猪颈肉, 配生菜, 唔知点解d 猪颈肉酸酸的, 呢个ma ma。6) 炸虾饼/鱼饼, 炸得好香口, 虾饼比较好食。7) 海南鸡饭, 油饭好香, 鸡好滑。8) 一人一杯青柠冰, 佢地系将d 青柠柞左汁再配疏打, 好味。服务都几好! 不过地方迫d 啰! 好彩下午无人等位, 我地坐左2粒钟都唔赶我地走。^^*d 野食又黎得快。埋单一人$60, 都抵食啦!
6) 炸虾饼/鱼饼, 炸得好香口, 虾饼比较好食。
7) 海南鸡饭, 油饭好香, 鸡好滑。
d 野食又黎得快。
埋单一人$60, 都抵食啦!