2019-09-14
无咩准备下又即日用 Openrice 订座系统 book 左呢间餐厅,原因系为左佢呢个特别造型饮品,不过反而系食物好有惊喜,全部都好高质素!首先要讲呢个 Classic Eggs Benedict $148一碟有2件,个蛋真系流心既,即系佢个时间控制得啱啱好,小人好钟意呢个菜式,试过好多间都有唔同感受,呢间系整得最岩口味,配上烟三文鱼同埋特色酱汁,味道唔会太咸,好好食!Linguine Cabonara $105意粉睇落好似好少但系系我嘅错,因为食咗两啖先醒起未影相...个意粉又系好食,唔会太硬亦都唔会太淋味道亦都够,啲酱汁唔会痴口。French Fries with Black Truffle Sauce $58价钱唔贵,薯条新鲜炸好脆,个黑松露酱汁几好唔会太浓。Sesame Latte $60本身想叫 Coffee Latte 嘅但系佢听错咗芝麻味 Latte,味道唔错几好饮,不过只无面男...就唔系好似...应该话有佢既个人风格Matcha Latte $52Er...就系 Matcha Latte 咁啰,哈哈哈!但呢个就好似 PePe Frog 既。Red Velvet Cak
配上烟三文鱼同埋特色酱汁,味道唔会太咸,好好食!
Linguine Cabonara $105
Sesame Latte $60
Matcha Latte $52
Red Velvet Cake $58
味道不错,但我本身唔太钟意食cream,所以只系食哂啲蛋糕。
而因为当日系小人生日,所以佢地都写左 Happy Birthday 上去开心下,拎住影左好耐相但无影单独照,wahahaha!!
本身订座入到去佢系比左 Bar枱位,后黎有人走左我地就转左去 Window Seat,
但无论系边一个位,都系无咩冷气咁...本身就热到一个点既我都系不断有流汗无停过...
但员工们都系好友善,食物都真系好好食!我会冬天再黎架!等我啊~