東歐餐廳

Ivan The Kozak
2018-12-21 1927 浏览
男朋友专登openrice拣左呢间特别既东欧餐厅同我庆祝生日😛我地订左平日既dinner,人唔算多,安静得黎都好有气氛,布置系精心设计过,所有野都好靓,仲带俾我地好多惊喜❤️。我地跟住网上recommend拣左正宗乌克兰罗宋汤、招牌芝士焗牛脷🍽完全无令人失望😋罗宋汤好清新,焗牛脷好似入口即融咁,酥皮配埋个咸芝士,真系一流👍🏻另外拣左羊扒同埋红酒煮鹿肉,羊扒个皮好脆,第一次食红酒煮,个味系估你唔到既好食🤣不过鹿肉就唔算特别,如果想试个汁可以一战😎甜品pancake都唔错😜最值得一提系超好人老板🤩食到最后得返我地一枱客人,老板走左黎同我地倾计,话见我地嗌左白酒饮,问我地钟唔钟意饮vodka,一转眼就拎左六、七枝出黎,俾我地试饮🥃唔同favor、斋vodka、独门自制都有,真系大开眼界😳极力推荐大家一定要试佢地既vodka!老板超得意超好人👦🏻临走佢帮我地影相,又系一大惊喜😍专业既摄影技术,指导我地坐既位,摆咩pose🤣仲有隐藏惊喜就要留俾你地自己发掘啦🙊超推荐呢间餐厅❤️💯
Vodka
Pancake