餐厅: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-05-21 1223 浏览
其实自己去尖沙咀多数唔会揸车🚘,因为搭港铁🚈或公共交通工具🚌都十分方便,不过今日约左朋友系The One食晏🍽,呢度平日午市食野消费満200元就有二小时免费泊车🚗优惠,咁就更加方便啦,由于我呢个friend好钟意食Pizza 🍕,所以我拣咗4楼嘅「The Point」,因为佢哋嘅Pizza 真系好好食Logo 好得意,由六个「P」字组成一个圆形,代表Point,Pizza 🍕 Pasta 🍝 ,一睇就知主打系咩,墙上仲有好多立体Pizza 🍳装饰,好得意座位、格局都好型,还有一部分是半开放式设计,感觉冇咁局促,有种好free嘅感觉既然我系熟客,今日当然由我发板,喺未食Pizza之前,我首先order左个沙津🥗软壳蟹🦀沙律🥗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️材料包括,软壳蟹、烤甜椒、水波蛋沙律、蜜糖芥末汁,酥软香口的软壳蟹,热腾腾,脆卜卜,必食水波蛋,绝不容易掌握,蛋汁拌匀沙律菜,上面还有其亚籽,Super food,啱晒健康人仕GREEN NEPTUNE🍕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢度嘅招牌Pizza 咁好食,皆因佢地采用最幼滑嘅意大利🇮🇹”00面粉”制作面团,发酵超过廿四小时,于米之连星厨御用之火山石窑内高温烤焗而成,真系

软壳蟹沙律

软壳蟹🦀沙律🥗⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GREEN NEPTUNE

GREEN NEPTUNE🍕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢度嘅招牌Pizza 咁好食,皆因佢地采用最幼滑嘅意大利🇮🇹”00面粉”制作面团,发酵超过廿四小时,于米之连星厨御用之火山石窑内高温烤焗而成,真系零舍不同

我点解会知道?因为Menu有写吖嘛

今日我呢件Pizza 馅料包括:蚬肉、𫚧鱼、虾肉、鱿鱼,好有海鲜味,其实呢度任何一款Pizza 🍕都足以令你回味无穷
龙虾芝士通粉

LOBSTER  MAC ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
卖相不单靓,虾肉伴住大大粒通粉,份量啱啱好,越食越过瘾
LOBSTER  MAC

通粉内外都布满了水牛芝士,每一啖都充满了幸福,噢,话咁快就俾我哋K.O.晒
Latte  &  Hazelnut  Latte

Latte⭐️⭐️⭐️⭐️
Hazelnut  Latte⭐️⭐️⭐️⭐️
天气咁热,我哋都选择咗冰冻嘅咖啡,系咁嘅环境食嘢倾吓计,放松下,呢啲先至系人生,唔好净系识做,钱系揾唔哂嘅

呢度地方宽敞,楼底特别高,完全没有压迫感,绝对系一个倾计食嘢嘅好地方,况且价钱绝对唔贵,人均消费都系$250左右
2018-05-21
软壳蟹沙律