2011-08-18 81 浏览
约左朋友食 sky bar , 因为见好多食评都赞好先点了一客小食---鸡亦 , 味道不错 , 不会炸得太干 , good 友人点了啤酒 , 我则点了香槟 , 因为点海鲜冷盘 + $38优惠价 (最多点两杯)香槟我好少饮 , 呢只起码易入口 , 不酸不涩 , 合格 沙拉份量比较少 , 烟三文鱼只得两片 海鲜冷盘算吾错 , 卖相好吸引 , 亦新鲜 , 当然份量是二人的份量 呢只吾知叫咩 , 个look好正 , 可惜好得硬 之后仲点左 肉眼 + 大虾+ 鹅干 , 不过忘记影相肉眼原本应该肉质不错的 , 可惜由 7成变了 10成熟 , 实在有点儿干哽 大虾我无试 , 鹅干好肥美 , 我只敢食少少 , 怕肥 最后 , 再追加一客香肠并盘 , 送啤酒不错 , 就咁食就..............太咸太"溜" 埋单 $1xxx haha~~ 气氛ok , 单价其实又吾算太贵 , 系份量太细

约左朋友食 sky bar , 因为见好多食评都赞好

香槟我好少饮 , 呢只起码易入口 , 不酸不涩 , 合格
沙拉份量比较少 , 烟三文鱼只得两片
呢只吾知叫咩 , 个look好正 , 可惜好得硬

之后仲点左 肉眼 + 大虾+ 鹅干 , 不过忘记影相

大虾我无试 , 鹅干好肥美 , 我只敢食少少 , 怕肥

埋单 $1xxx