不嬲都系食开尖咀乐道0个间,不过都系外卖多。唔系话好钟意呢间野不过都觉得ok.发现葵芳新开,又起0个头约左朋友,所以黎0左呢间试下。朋友未到先入去揾位,比左一张有一个人坐紧既我搭台。算啦,以咖度度都要搭台咖啦,冇所谓。坐左五分钟,有六个唔同既waitress走埋黎问我食乜,我亦都分别讲左六次我等紧朋友,一阵先叫。真系好识赶客走啰!讲返碗面,我叫0左炸酱同爆酱猪肉丸小辣饮冻柠茶,朋友叫左鸡亦同贡丸唔辣饮冻柠茶。先讲我个碗,辣味同汤低ok同尖咀0个间差唔多,一样甘多油浮上面,配菜一样系甘多,多过D面。炸酱得少少但味道ok,猪肉丸有两粒好难食,好干冇爆酱出黎,我nur返出黎,个friend食左一粒佢话唔系好食不过唔系话太难食甘啰。朋友0个碗,鸡亦有两只,比左一只鸡亦我,好难食,又系干到爆,冇肉汁,都唔明点解放浸起汤入面既野会干既,果然系秘方。朋友话贡丸ok0呙,都唔知信唔信佢好….冻柠茶,当然唔系好饮啦,冇一般茶餐听既水准,但系都饮得落口啰。系觉得同乐道一样既系D面既味道同烟un度系差唔多,呢餐食饱系D米线啰。