2021-07-29 1390 浏览
7月14日约左阿囡去迪士尼天气太热,谂住食完午餐,3点左右入去玩Lunch menu 系包左appetiser and dessert table,我地两个大人叫左两个set 有问阿囡几多岁,阿囡3岁,最后埋单冇额外收费,如果有小朋友可能问问睇下几岁开始要收chargeAppetiser :选择都几多,有好几样野都啱阿囡食(蕃茄水牛芝士、南瓜沙律、薯仔沙律)当然都有唔同种类嘅ham , salami (种类方面我就唔敢班门弄斧了,但系系好食嘅)主菜方面:我哋叫咗一份黑鳕鱼,一份Pizza黑鳕鱼好厚身,皮有煎得够好香口,配菜是有西兰花苗吧?在超市见过但冇买过,如果唔钟意西兰花𠮶阵味,咁呢个西兰花苗系冇呢阵味嘅Pizza: 好食,最钟意食呢种pizza ,面包饼底,带啲烟韧又唔会硬(但其实又味去到好好好食)Dessert: 推介tiramisu , 虽然系第一次写食评,但其实Theo mistral lunch set 我食过几次,而每次都系因为想黎食个tiramisu ... 系简单得黎好食嘅tiramisu (而其他甜品,除左个panna cotta 外....都...可以唔食🤭)
7月14日
约左阿囡去迪士尼
天气太热,谂住食完午餐,3点左右入去玩

主菜方面:我哋叫咗一份黑鳕鱼,一份Pizza

2021-07-14
午餐