2023-01-26 1318 浏览
将军澳隐藏面包店,买几多新式热门面包款,例如:各式麻糬包、布甸包、炸冬甩包、巴斯克蛋糕、多款吐司😍朝早经过见到好齐款,可以独立咁买,谂住临返屋企先买会好啲点知大概六点去,佢已经冇咗一大半面包🥲而剩低嘅面包就会执起一袋袋,以$32三个包咁卖 (应该系想尽快卖晒啲包)款式系佢随机执嘅,所以冇得自由选择组合虽然系抵啲,但系就欠缺弹性▶️ 猪肉松吐司 Pork floss toast bread ($32)一代有成六厚片吐司🍞每片都卷入咗好多肉松吐司都几有重量㗎,每块嘅厚度唔太一致 (证明系人手切😆) 面包揿落相当软身,当然包皮就会硬少少拎到返屋企烘热咗嚟食,包皮食落微脆,有少少丹麦吐司口感👍🏻白色面包嘅位置虽然软身,但未至于好烟韧或者松软,感觉同普通白方包差唔多,未算得上汤种🐷不过落咗猪肉松好啲嘅,口感唔系松化或者脆口𠮶只,而系比较实身一粒粒,味道偏甜,令方包冇咁寡不过每片嘅肉松含量好唔同,第一块好多,第二块又冇乜🙈睇你好唔好彩-面包造型卖相相当精致🤤呢个吐司味道就正常啦,不特别出众胜在有呢个$32优惠之后价钱实惠少少钟意试啲新潮面包,不妨嚟呢间望望,可能会揾到新奇口味同配搭✨
朝早经过见到好齐款,可以独立咁买,谂住临返屋企先买会好啲

点知大概六点去,佢已经冇咗一大半面包🥲
款式系佢随机执嘅,所以冇得自由选择组合
虽然系抵啲,但系就欠缺弹性

一代有成六厚片吐司🍞每片都卷入咗好多肉松
吐司都几有重量㗎,每块嘅厚度唔太一致 (证明系人手切😆)

面包揿落相当软身,当然包皮就会硬少少
拎到返屋企烘热咗嚟食,包皮食落微脆,有少少丹麦吐司口感👍🏻

猪肉松吐司

面包造型卖相相当精致🤤呢个吐司味道就正常啦,不特别出众
胜在有呢个$32优惠之后价钱实惠少少
外卖自取