2021-06-24
每次经过 将军澳中心嘅 The Point ,都被佢装修吸引,尤其舖外大型酒木柜设计。唔想谂,叫二人餐最好😂。🎃南瓜忌廉餐汤,香甜,幼滑得黎保留少少口感。🍄 芝士焗酿大啡菇配香草蕃茄汁,铁煎pan上枱,热辣辣,溶咗嘅芝士好大块,特别香喷喷&吸引,大啡菇菇味香浓又多汁,配埋蕃茄汁,少少酸,平衡芝士嘅饱济油腻感。🍝 香煎虎虾牛油果意大利香草酱意粉:意大利香草酱清香,加上牛油果嘅酱仲增加滑溜感,意粉弹牙,净系食意粉都满足,加埋两只香煎虎虾,香喷喷嘅虾2只唔够喉。🍕BBQ Chicken Pizza ,烤鸡肉+野菌+焦糖洋葱+烧烤酱披萨,我最钟意薄批,脆卜卜批底先好食!估唔到烤鸡肉都可以保持嫩滑,焦糖洋葱好特别,甜甜脆脆,加埋惹味烧烤酱,所有材料都perfect match 😀 !最后叹埋🍹White Sangria ,真正饮饱食醉😂!
唔想谂,叫二人餐最好😂。
🎃南瓜忌廉餐汤,香甜,幼滑得黎保留少少口感。
最后叹埋🍹White Sangria ,真正饮饱食醉😂!