2019-11-12 83 浏览
今日老婆请食饭,带我哋去食呢间say cheese,反正有人请,佢话食咩就食咩😂😂入到黎,侍应的态度良好,安排左我哋四个人坐卡位,梳化椅都坐得几舒服👍🏼👍🏼这里的装修都几有心思,墙上挂左一啲画,天花位置特别用左木架装饰,唔会将水管灯管暴露出来,很细心的设计👏🏼👏🏼到嘢食方面啦,都几多选择,我钟意食羊,拣咗个羊扒,其他人拣咗肉酱意粉,咖喱鱼柳饭,仲有小食拼盘同埋焗菇😋😋😋😋我哋本身都好肚饿,好彩食物都来得好快😁😁,食物质素很不错,我叫的羊扒很有羊味配埋薄荷酱,一点也不油腻👍🏼其他人拣的食物都好快清晒,焗菇好多汁😋肉酱意粉加个温泉蛋,估唔到又几夹😆咖喱鱼柳饭,鱼柳炸得外脆内软,唔会腥,咖喱汁送饭一流,略嫌少咗啲,如果多少少汁就更完美最后少不免食甜品,甜品有好多选择,唔讲以为入咗甜品店,有pancake,toast, waffle,仲有其他...好多嘢都想试,但已经好饱了,所以带咗个香蕉pancake一齐shareWaaaa个香蕉pancake有成8块😆,中间夹著香蕉,再淋左啲朱古力酱喺面,好好味呀,应该系即叫即整,一啲都唔干,10分推介,下次可以再嚟试吓去其他的甜品😍😍😍

其他人拣的食物都好快清晒,焗菇好多汁😋
肉酱意粉加个温泉蛋,估唔到又几夹😆

最后少不免食甜品甜品有好多选择,唔讲以为入咗甜品店,有pancake,toast, waffle,仲有其他...好多嘢都想试,但已经好饱了,所以带咗个香蕉pancake一齐share

2019-11-07