2007-09-26
小肥:真系唔够相信自已双眼! 我竟然系第1个为呢间店写食评O既人㖞! 本来大肥叫我唔好写, 但唔写唔得呀!中秋节同大肥行完街街经过见未关门, 我地又有2张雪糕COUPON, 实太在桥啦! 我叫o左球新口味"芒果热情果", 呢个新口味都唔错, 但我就觉得如果芒果味加番D, 热情果味少番d会好少少, 因为热情果个糖浆太浓味, 搞到酸o左, 又盖o左芒果味lo, 试过一次就算, 下次都系食番其他历史悠久o既味道啦!另外, 因为我地去到时都好多人, 有位女仕更加冇理我地已经等紧就去order tim! 不过算啦, 而个男仔服务员都好好礼貎, 而且唔知系咪因为咁样, 我觉得佢"笔"比我地o既雪糕球好似比平时食开o既大咁.