2022-11-22
之前喺openrice手多多买咗一千蚊八折既饮食券 用净咗大概200蚊 系啲卷到期日放工由何文田狗冲冲咗过嚟中环店 买外卖all-in埋啲coupon😅龙虾炒意粉 3.8/5由中环丁丁返到湾仔屋企 个意粉仲好弹牙 软硬都算适中 蒜香味都几重 小小辣 超级惹味😋 龙虾有半只🦞 肉质都几甜 但稍为硬同埋老咗啲🤔 但都仲对得住138呢个价钱 可以一试嘅菠萝牛角 2.5/5本人系最菠萝包表面𠮶块脆皮零抗拒嘅人 之前有一间鸡蛋仔都推出过菠萝鸡蛋仔 超级好食 今次到菠萝牛角包😙 返到屋企用气炸锅整热咗少少 个菠萝皮唔算脆 甜到唔够 还原唔到菠萝包嘅味道😮💨 个牛角包本身不过不失 整体嚟讲 下次会试其他味道🤣 p.s. 当日系星期三 我六点左右到达Urban 已经见到啲中环拎住杯酒系到chill紧 嗯 this is chill😶
龙虾炒意粉 3.8/5
菠萝牛角 2.5/5