2024-07-12
呢排又系欧国杯盛事。紧系要揾个又有波睇又有酒饮,而食物又要有返咁上下嘅地方去欣赏赛事啦。呢日约埋朋友仔即刻 go go goal 去咗 the right place~呢度装修得几 chill ~ 而且除咗一般嘅大路炸物 bar snacks 之外仲有西餐嘢食供应,而且款式都几多八爪鱼蟹肉西班牙龙虾汁烩饭🐙浓郁嘅龙虾汁索晒入去每一粒饭入面,仲有一丝丝嘅蟹肉同埋菠菜,湿润嘅饭粒啖啖都有海鲜鲜甜,再加埋煎香嘅爽弹八爪鱼嘅咬口令口感更丰富~晚市套餐有香煎鲷鱼柳配蕃茄莎莎🍅呢款啱晒夏天嘅感觉~ 鲷鱼皮脆身,肉嫩口唔松散;食嘅时候加上蕃茄莎莎清爽又开胃。垫底仲有蔬菜同埋番薯,好食又健康(餐饮我哋加钱转咗 Chardonnay 餐酒,饮落清爽唔太酸配海鲜类食物都好夹~)另外佢哋介绍咗只好特别嘅啤酒,系 Goose Island 嘅 Angel Goose (White Chocolate Stout),睇落同一般嘅啤酒无分别但饮落一啲都唔苦仲竟然带好浓香嘅朱古力味🍫~ 一试难忘
呢日约埋朋友仔即刻 go go goal 去咗 the right place~ 呢度装修得几 chill ~ 而且除咗一般嘅大路炸物 bar snacks 之外仲有西餐嘢食供应,而且款式都几多 八爪鱼蟹肉西班牙龙虾汁烩饭🐙
浓郁嘅龙虾汁索晒入去每一粒饭入面,仲有一丝丝嘅蟹肉同埋菠菜,湿润嘅饭粒啖啖都有海鲜鲜甜,再加埋煎香嘅爽弹八爪鱼嘅咬口令口感更丰富~ 晚市套餐有香煎鲷鱼柳配蕃茄莎莎🍅呢款啱晒夏天嘅感觉~ 鲷鱼皮脆身,肉嫩口唔松散;食嘅时候加上蕃茄莎莎清爽又开胃。垫底仲有蔬菜同埋番薯,好食又健康