2023-08-22
📍 No Money So Lonely (旺角)旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place 4楼406-408号舖今日一个人出街,自己一个食饭,有啲寂寞😅所以拣左间靓靓嘅玩味餐厅食😋呢间餐厅之前都同朋友一齐食过,好钟意呢度嘅环境及氛围🥰超级多打卡位,仲分左唔同风格嘅Zone☺️烟三文鱼秘制泰式海鲜酱意大利面一上枱都觉得好靓,盛面既器皿好精致🥰而且将三文鱼盘成花朵嘅形状,加上色彩丰富嘅椒丝及其他配料,好match😍意粉入口清新香辣,令人愈食愈起劲🤩🤩辣到好过瘾😆本身谂住点多个甜品🍮,不过发觉自己已经食唔落…下次带埋朋友一齐share食会开心啲,食多啲唔同嘅野😆#Fusion #fusion泰菜 #打卡一流 #打卡餐厅 #thaifood #topmall #relax #相机食先 #高质餐厅 #美食推介 #旺角美食 #泰菜 #yummy #香港探店 #旺角美食
烟三文鱼秘制泰式海鲜酱意大利面
意粉入口清新香辣,令人愈食愈起劲🤩🤩辣到好过瘾😆