2021-12-17 283 浏览
呢几日,一直留意住蕃厨嘅网页,今日终于畀我捕到,即时落单,留一份做晚餐,跟住直接冲去西九。去到先讲低想几点攞,畀埋自备胶盒佢哋装,跟住就慢条斯理咁,睇下想食啲乜野做午餐啦!到咗约定时间,就过返去攞我嘅晚饭,佢哋唔单止用料丰富,仲帮我砌番好只蟹,好靓仔呀!之后食嘅时候,身边啲人见到,都忍唔住话好吸引、好正噃,喺边度买㗎?如果唔系自备饭盒嘅话,佢哋系一盒过装嘅,真系好鬼死靓仔啰!而家,虽然将蟹同埋饭分开,但系,不论食物嘅质素、味道、分量,依然都冇 hea 我,真不枉我捕住佢哋嘅网页呀!只可惜,是日精选通常都冇咁早有得食,但佢其他食物我有食过,认为都系值得帮衬嘅。大家有时间,就唔好错过呢啲,隐藏喺美食广场内嘅小店啦!😋💖😍👍🏻🦀😋💖😍👍🏻🦀

😋💖😍👍🏻🦀😋💖😍👍🏻🦀

外卖自取