2019-10-20
Triple date night! 主打draft beer, 不过都有wine/cocktail 6个人 叫咗6碟都食唔晒🤷🏻♂️ 应该系饮啤酒跑晒 👍🏻梅菜扣牛面颊配煎肠粉&椰菜仔 $182 - my favourite! 牛面颊扣得好入味 够𣺉,煎肠粉好烟轫👍🏻半肥瘦黑糖义烧 $178 - 伴碟系薄荷西瓜🤣 好得意的fusion.. 义烧可以的👍🏻黄金炸鸡 $92 - 所有黄金炸物我都好钟意食 暂时未有好多地方有黄金炸鸡😋 鸡件好嫩 好好食👉🏻daily special 陈村配唔知咩鱼😂 $258 - 可以的 只系鱼块上面有啲奇怪刺(可以入口的 放心)只系唔知咩黎的 👍🏻沙姜风味鸡翼 $88 - 欣赏佢系单边鸡翼 容易食 不过menu无mention 系辣的🥴 唔系微辣程度 所以唔系人人食到👉🏻 鸡颈肉 鹅肝 温泉蛋 米饭 $192 - 伴碟的巨型芽菜有啲奇怪🤪 似变种,其他的都还可以 📜Overall:都好受欢迎 入面坐满晒 门口都坐咗几枱客 server好了解佢地的draft beer, recommend的都好夹到我地味. 反而食物方面就唔系太清楚 仲有漏单 不过好fri
6个人 叫咗6碟都食唔晒🤷🏻♂️ 应该系饮啤酒跑晒
📜Overall:都好受欢迎 入面坐满晒 门口都坐咗几枱客 server好了解佢地的draft beer, recommend的都好夹到我地味. 反而食物方面就唔系太清楚 仲有漏单 不过好friendly, 过咗2个钟本身要还枱 不过下枱客未到 佢比我地坐多阵😆👍🏻👍🏻
煎肠粉
黄金炸鸡