第一,餐厅不会提供普通水,你只可以选择$65嘅有汽水或者冇汽水,如果你想饮啤酒可以享用$78嘅罐装啤酒,不过唔好意思,你要自己斟,but it’s ok. 睇咗餐牌5分钟,终于拣到三样您想食既,唔好意思,招牌嘅德国猪手系冇既,最后我哋order Nachos , 冬阴功大虾墨鱼意粉 (留意唔系墨鱼”汁”意粉,因为系完全食唔到墨鱼味,纯粹系条意粉黑色既”墨鱼”意粉),同埋飞天烧鸡。Nachos : Dxxxxx Nachos 加上少量cheese, 几粒蓝莓, 士多啤梨干。 究竟我食紧啲咩??我有尝试问个厨师,佢话有好多客都钟意食,黎得佢餐厅就系要食佢整嘅嘢,佢就系要整得同外面与别不同,佢话呢啲叫FUSION…….omg 「FUSION」呢个term好多餐厅都会抱住呢个名衔做藉口,将啲嘢食发展到好恐怖既地步,Tony’s hell 将呢个精神发挥得淋漓尽致。如果您食开出面嘅Nachos 又有avacado dip又有其他配料 ,千 祈 唔 好 对呢度嘅Nachos 有任何疑问/ 期望,因为你只会换来一肚气, 因为你嚟到人哋餐厅就系要食人哋煮嘅嘢㗎喇😊听完厨师嘅解释,我想cancel之后嘅

听完厨师嘅解释,我想cancel之后嘅两道菜, sorry “呢度系冇得cancel 菜式” “啲海鲜解紧冻” , 听完真系零舍开胃🙂

之后嘅意粉同埋烧鸡,可以自己嚟试吓😀

完全冇心情影相,两个人食完都唔够饱, 想挑战hell 嘅可以嚟试吓。
2023-08-05