2016-06-09 395 浏览
食物质素中上刺身有一般放题店都有既吞拿 三文 马刀 剑鱼 油甘鱼等 油甘鱼特别新鲜 肥美串烧全部OK, 尤其系海虾大大只啖啖肉, 粟米都算几甜, 菠萝都够甜上面烧左少少热热地都唔错寿司 都算ok尤其系火炙三文鱼 带子 同 鳗鱼寿司 系上准之上 带子同鳗鱼都算新鲜煎炸类熟食个人觉得出色d有烧原条茄子 辣煎鸡扒 炸鸡软骨等 蜜糖鸡翼 等等 全部火喉刚好 高调味亦恰到好处 仲有比较多酱汁既熟食 好似金菇肥牛 牛舌 青口等等 都十分唔错 鸡软骨爽口, 蜜糖鸡翼热辣辣得黎好香蜜糖香味青口 大只连埋蒜蓉调味, 唔错, 牛舌大块且够烟UN平均食物中上 以198 黎讲其实已算十分满意不得不赞除左普通汽水 纸包外 食店 仲有自家制冻奶茶 茶味十足 同旧式茶记味道有得辉 值得一试
食物质素中上
青口 大只连埋蒜蓉调味, 唔错, 牛舌大块且够烟UN
平均食物中上 以198 黎讲其实已算十分满意
2016-06-07