2018-03-22
妈妈放假话要黎接我放工,一齐食饭,咁就紧系我谂地方啦谂起The One开左The Point一段时间都未试,就带妈妈去试吓啦。Menu都未打开,我已经话要食龙虾pizza。再睇吓厨师推介~先黎2杯饮品,Mango Tango 🍸芒果比例较少,橙同石榴味比较突出,卖相都几吸引, 好有夕阳既感觉。Honey Latte ☕呢杯似一般latte, 不过加左蜜糖,感觉较滋润。先黎妈妈至爱~软壳蟹沙律有一整只软壳蟹,仲有烤三色椒,嫩滑的水波蛋加埋蜜糖芥末汁,令到本来好平凡既沙律菜变得更有层次, 分量都几多添 龙虾pizza 原只龙虾喺11吋既pizza上面,确系吸睛龙虾肉平均分布, 龙虾头同身都酿左虾肉,用左水牛芝士, 配合底层既海鲜汁, 唔会太漏, 就算2个人都食得哂~ 系唔错既!再黎香蒜辣椒白酒煮大蚬辛辣度刚好, 刺激一吓味蕾又唔会抢去蒜香味, 白酒又带出大蚬既鲜甜味, 味道恰到好处~
Menu都未打开,我已经话要食龙虾pizza。再睇吓 厨师推介~
先黎2杯饮品,
Mango Tango 🍸
Honey Latte ☕
呢杯似一般latte, 不过加左蜜糖,感觉较滋润。
先黎妈妈至爱~软壳蟹沙律
龙虾pizza
原只龙虾喺11吋既pizza上面,确系吸睛
龙虾肉平均分布, 龙虾头同身都酿左虾肉,