2022-11-29
再次食ᖇOSEᗯOOᗪ嘅ᗩᖴTEᖇᑎOOᑎ TEᗩ。。今次因为我朋友生日提早ᗷOOK黎同佢试下。。我提早左2个月ᗷOOK先ᗷOOK到。。当然我就问都无问过我朋友啦😏😏佢呢次个SET改左少少。。都有另一个味道。。佢今次转左SᗩᑎᗪᗯIᑕᕼES。。同之前完全唔同左。。但佢呢4个口味系几好味。。记得要由淡嘅味道食到落浓嘅味道。。如果唔系就嘥晒成个SET㗎啦。。好在佢仲有唔会改变嘅朱古力同甜品餐车。。可以任拣朱古力食同甜品真系不得了😋😋呢个就系要提早两个月ᗷOOK嘅吸引。。讲真😏佢个餐车一推埋黎真系超开心😊😊..🥪SEᒪEᑕTIOᑎ Oᖴ TᖇᗩᗪITIOᑎᗩᒪ ᖴIᑎGEᖇ SᗩᑎᗪᗯIᑕᕼES🧈ᑕᒪᗩSSIᑕ SᑕOᑎES🍰TᗩᗷᒪESIᗪE SEᖇᐯEᗪ ᑕᗩKES,ᑭᗩSTIES ᗩᑎᗪ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE🍵TEᗩ ᗷᑌTTEᖇᖴᒪY ᖇOOᗰ ᗷᒪEᑎᗪ..📍 The Butterfly Room (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18号香港瑰丽酒店2楼..@thebutterflyroomhongkong ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
今次因为我朋友生日提早ᗷOOK黎同佢试下。。
我提早左2个月ᗷOOK先ᗷOOK到。。
当然我就问都无问过我朋友啦😏😏
佢呢次个SET改左少少。。都有另一个味道。。
佢今次转左SᗩᑎᗪᗯIᑕᕼES。。同之前完全唔同左。。
如果唔系就嘥晒成个SET㗎啦。。
好在佢仲有唔会改变嘅朱古力同甜品餐车。。
可以任拣朱古力食同甜品真系不得了😋😋
呢个就系要提早两个月ᗷOOK嘅吸引。。
讲真😏佢个餐车一推埋黎真系超开心😊😊
🧈ᑕᒪᗩSSIᑕ SᑕOᑎES
🍵TEᗩ ᗷᑌTTEᖇᖴᒪY ᖇOOᗰ ᗷᒪEᑎᗪ
📍 The Butterfly Room (尖沙咀)
尖沙咀梳士巴利道18号香港瑰丽酒店2楼
@thebutterflyroomhongkong
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#thebutterflyroom#rosewoodhongkong#k11museafood#k11musea#tsimshatsuifood#afternoontea#k11musea美食#尖沙咀美食#瑰丽酒店