2020-06-23 316 浏览
以前同朋友都好钟意一大班人去食RubyTuesday, 个ribs 同埋D小食都适合大家一齐分享。今次屋企人话嚟海之恋呢个新商场行下donki,行完之后就揾嘢食啦,结果拣嚟拣去都冇咩其他嘢好食,就带佢地食Ruby Tuesday。可能个商场真系太新太大,好多店舖都未开门,其他餐厅又可能偏向小食多啲,晚市Ruby Tuesday 真系好多人等位,我地都等咗差唔多一个钟先有位入去食。嘢食方便因为唔系太肚饿,所以都只系叫咗一份小食拼盘(鸡翼、焗薯皮、洋葱圈、炸虾),牛油果鸡肉burger 同一份双拼味道嘅 ribs小食方面,整体都冇咩特别,但系每样都好似唔系好热咁,加上现场冷气又大,炸物嘅味道都好似麻麻地咁。Burger 同ribs 都系正常发挥啦,新嘅苹果酱味ribs 得到大家一致好评,酸酸甜甜冇咁漏,经典酱汁味就重口味D,食一旧已经觉得好漏XDXD 呢间分店可能新开又好多人啦,每样嘢都要等得比较耐,落单挥手都等咗一段时间先有人应,希望耐咗人手问题可以有所改善啦!
以前同朋友都好钟意一大班人去食Ruby

2020-06-16
等候时间
60 分钟 (堂食)