2010-04-07 68 浏览
如果大家未去过呢间野, 对个度又唔熟路既话, 要去就记住print张map出黎喇.....如果唔系出左MTR实有排兜....由MTR行去个度around 5-8mins 呢间野真系好多人, weekday去都要等十几张台, 不过都唔算等好耐, 等around 30-45mins.....佢个舖位好细, 好似一间珍珠奶茶舖咁既size, 所以舖面系冇位比人食野, 佢将d位摆晒系隔离左右关左既舖既门口, d位摆到"U Turn"埋添~我地2个人食左4个𩠌, 埋单$180...上菜速度慢左d, 差唔多食完一碟, 另一碟先上到...员工都几好礼貌, 唔会话忙得济, 有人嗌都唔理人 or 黑晒口面~泰式生虾 ~ $48/17只...超抵食, 个汁香浓又够辣, 可惜生虾唔新鲜又唔弹牙, 佢又冇用冰铺底, 入口冇左冰冻既感觉~泰式生菜包 ~ $40....好多肉好多生菜, 食完都饱左5成, 可惜肉炒得唔够香, 生菜又唔新鲜爽口~炸虾饼 ~ $40...又系好大既一碟, 炸得好香口, 虾胶重料又打得好均匀, 可惜d油用得太多日, 炸到d虾饼黑卒卒~青咖喱猪 ~ $40....附送一碗白饭, 咖喱有椰香

青咖喱猪 ~ $40....附送一碗白饭, 咖喱有椰香得黎又有少少辣, 可惜猪肉料少左d~

总结 : 价钱平又大大碟, 食得好饱但味道一般, 专程去食仲要排咁耐队就唔好搞喇, 咁arm系个头又唔驶排咁耐队既就冇所谓
泰式生虾
炸虾饼