2009-09-30 33 浏览
之前星期5食过一次ga啦~佢日日都有唔同优惠~咁岩星期5系tuna wow~咁就叫左tuna啦~好足料~d馅流哂出黎~个包都脆脆地~味道叫做唔错~今日系roast chicken有 优惠~就叫左一个啦~得一块仔chicken~我觉得好干,而且我toppings净系要cheese同pickles~我叫佢俾多d佢扮听唔到- - 而且sauce都俾好少~所以成个包都好干~不过惊喜的系我叫左成个set~d薯片转做2块cookies~我要左2个double chocolate~好大块呀!!!!!而且都脆脆地~都几甜下..食到有d糖未溶..都几多朱古力下~哈哈总算系唔错!!唔知佢有冇得散买cookies呢??不过d卖野ge女仔就串左少少law~成日黑面~同埋地方好细~坐到2个人~佢都系for你take away ga啦~

唔知佢有冇得散买cookies呢??

2009-09-30
  • tuan包同double chocolate cookies