之前因为佢地嘅贝壳窝夫而来,食完觉得唔错!所以今次又去咗二访~ 餐厅简约设计,有落地大玻璃,白天好有透光感!今次坐咗望景位,感觉舒服!🍭Smoked Salmon On Sourdough ($110)2件大大件嘅酸种面包,上面摆满沙律菜及烟三文鱼!烟三文鱼轻轻用黑胡椒调味,每啖都食到,好有饱足感!🍭Carbonara ($118)卡邦尼粗管意粉,煮得几好食!烟肉煎得好香口,仲有唔少芝士粉😍 食落富蛋香味,粗管意粉沾满酱汁,几好食!🍭Earl Grey Egg Pudding ($58)佢啲甜品一向出色,除咗贝壳窝夫外,呢个伯爵茶布丁都系我好想食嘅!布丁卖相吸引,食落好香伯爵茶味!上面嘅忌廉做得好好唔腻~夹埋一齐食几正~🍭Royal Blend Tea ($45)饮品就拣咗英国皇室茶,饮落舒服解腻🫶🏻

🍭Carbonara ($118)

🍭Earl Grey Egg Pudding ($58)

🍭Royal Blend Tea ($45)
饮品就拣咗英国皇室茶,饮落舒服解腻🫶🏻