招聘中
月薪 (面议)
$14,000-$18,000
月薪 (面议)
2018-09-25 148 浏览
每年中秋节,屋企除咗会有传统款式嘅月饼,亦都会为咗应酬啲小朋友,我哋会特登拣啲特别嘅口味,逗吓大家开心。今年我哋就喺Haagen Dazs买咗张雪糕月饼劵,谂住做节果日拎返嚟同大家分享。点知妈妈摆咗大乌龙,一直以为屋企附近间Haagen Dazs可以换拎,点知最后一日望吓张纸,先知原来要去到将军澳先有得换,妈妈挂住要安排晚餐,搞到我中秋节果日放咗工,仲要匆匆忙忙走去东港城换盒月饼返嚟,咁啱周围又塞车,前后花咗两个钟来回,几惊啲月饼溶哂都未返到屋企呀😅 Haagen Dazs又孤寒到死,几百蚊盒月饼先比一小时干冰... 你估人人住喺地铁站楼上咩😑换盒月饼都要搞到咁隔涉,出年我都系要考虑吓😑😑不过今年嘅雪糕月饼又几好味嘅,唔会好似石头咁硬之余,我哋拣嘅「Twinkle Night」又几特别,味道酸酸甜甜咁咁😋👍🏻👍🏻好味呀!

2018-09-24
外卖自取