2014-11-04 932 浏览
都有两年无黎喇,完全变晒,系变差左,唉 ﹗以我经验所得,依间餐厅出货非常慢,所以一向都有心理准备要等 30-45 分钟先有野食。睇睇个新 menu 发现菜色少左好多、普通左妤多又变得港式左好多,感觉少左日式既味道同风格,好失望 ﹗咁我洗咩山长水远行过黎呀,去茶餐厅都有得食啦 ﹗芝士三文鱼焗饭,唔系挂?用大陆菠菜?唔系义大利菠菜架?份量都几少,约有一碗饭左右啦。三文鱼干而鞋,最好味系菠菜。整体味道一般,普通而单调,食到无晒 mood。第一次 order set lunch,好明显质量比正常为差,而且温度微暖,似系翻热食物。唯一可取之处系够快,最快上餐今次 ﹗快餐收我 HKD70、HKD80 蚊,完全唔值啰。以前一向散叫,质数有保证,但系每次 lunch 时间都要等三四十分钟先有得食呢 ﹗赶到死 ﹗

芝士三文鱼焗饭
2012-12-07