2018-07-28 505 浏览
食物品质是没有问题,但服务态度极之有问题,今日下午本来和太太同小朋友三人去康怡ICC Cafe 午善,很多人等位但仍然攞位等,我三个人当然是等三至四人枱,等了半个小时终于可以入坐,waitress 带我地去座位竟然比一张二人餐枱其实旁边有张枱只有一位女士而她对面位是吉的,而且对拍就是一一张四人枱我一家三口当然坐三个位waitress 竟然叫我地坐一边一张枱,大姐我个BB 都系人而且我系拎三至四人枱叫三人餐点解要我地逼一张二人枱而且细到放二个餐都啱啱好嘅都唔够放三个餐,佢仲话如果唔座你地出去再等,真系火都嚟!日式cafe d service 有冇衰到咁d staff 有冇train 过㗎 傻㗎 ! 下次唔会再去而且完全唔Baby friendly .