UCC
2013-03-24 315 浏览
UCC 係好多情侶去既好地方, 因為係大時大節都5會有指定MENU同負加任何收費!!雖然等待既時間比較長!!但價錢合理!!E個沙律基本上係叫任可食物都可+35元轉成SET 有是日餐湯有飲品...真係好抵食兩人叫一個SET 再叫一個甜品....已經滿足曬所有要求!!一百五十蚊左右已經可以埋單食到飽一飽而家好似只係得返UCC 先可以有自制沙律, 一對情侶自己堆砌出來既沙律,有得玩有得食真係開心死人.而且自己鐘意點砌就點砌...鐘意食乜就拎乜.....本人同女友就係第一次堆冇乜經驗堆得個山仔比較矮小睇見其他人既沙律山就真係強得多...下次有經驗再堆高一層!!不過本人就見意大家食到幾多就拎幾多唔好太過貪心, 都係珍惜食物比較好加上食得太飽對身體都係唔係太好!!真係失禮, E個蛋包飯係我人生內面第一次食既蛋包飯, 因為本人本身對好多食物敏感, 慢慢食下食下已經好好多真係多得女友. 一直期待既味道真係冇令我失望,很好味很好味若然個炒飯可以加多D 茄汁去炒會更加好味,個蛋皮夠厚但係就飯同蛋皮就好難一齊食, 個牛肉漢堡肉汁美味而鬆軟.係女友既至愛能滿足到女友真係一樂事, 總括來講E 個飯係好正個PIZ
雖然等待既時間比較長!!但價錢合理!!
個PIZZA 等候既時間就真係好長, 本諗住會係熱騰騰而且會好脆,點知來到係軟冧冧仲要係得少少熱.一D都唔似係岩岩出爐既PIZZA.感覺比較差!!
窩芙分別有大同細分, 價錢就相差8蚊.大既就有4件而細既就係2件
窩芙我覺得就好似厚左d....但其實熱熱既窩芙配上凍凍既chocolate icecream 再加crem簡宜係超正豆!!

其實係ucc 仲有好多甜品都好吸引..但係已經好夠飽....下次一再同女友試返夠本!!
2013-03-21