2023-08-14 1102 浏览
一直都有听朋友讲过佐敦218火锅好值得去试下,难得约到火锅脚又有位就去试下,地点系佐敦地铁站E出口行2-3分钟就到,实在方便。一坐低就叫左2个孖宝超抵食🔸 孖宝1 - 象拔蚌刺身 + 养颜花胶螺头鸡锅,汤底超浓郁好好饮,花胶亦好大旧食得好满足,一开始一定要饮汤先。象拔蚌刺身都好大份,鲜甜爽口够新鲜,好味到食唔停🔸孖宝2 - 𫠒红鱼刺身+手切雪花肥牛,𫠒红鱼肉质弹牙鲜甜,肥牛肥瘦啱啱好,渌几秒口感岩岩好,不过牛味唔算重未觉得好出色 其他火锅料都系正常发挥,未有特别出色之作。反而系经OpenRice订位每位会送一只鲍鱼就真系劲大只劲新鲜,上左枱都系咁郁嚟郁去😂埋单饮埋啤酒都系大约$2000左右,抵食过任食多多声‼️

埋单饮埋啤酒都系大约$2000左右,抵食过任食多多声‼️