2024-08-16 771 浏览
嚟之前见openrice 评价几好就谂住嚟,同埋咁啱有 blackpink应援所以就嚟咗。一入到嚟感觉嘛嘛哋,环境卫生好似唔系太好。等野食𠮶阵见到几只小强同乌蝇周围飞。嗌完野食之后等咗好耐先有嘢食。总共嗌咗三个set,2:45左右嗌完,3:20都未上(嘢饮都冇)。第一样嚟嘅系意粉,个样劲核突(冇影相),pat酱就咁达喺度。啲意粉干争争,捞完仲难食。成碟野又干又淡,啲蟹肉又细又臭臭哋好唔开胃。过咗劲耐先上个blackpink炸鸡,得两个鸡髀,又油淋淋咁,啲酱令到个鸡皮淋晒,唔新鲜唔好食。啲嘢就食晒先上嘢饮咁我嗌嚟做咩😓。杯热朱古力一啲都唔热,又有少少倒泻咗,饮都尾发现啲朱古力都未融晒。杯柠檬水就中规中矩冇乜特别。又等咗一阵(好耐)嚿cake先上,见到好失望,$78得咁细嚿就算有嘢饮都唔系咁啦。但系啲味道算系咁多样嘢入面最入得口嘅嘢😓。就走𠮶阵先上返杯嘢饮,杯冻朱古力啲冰唔知点解一嚟就用晒,令成杯嘢水水哋,唔好饮。overall可以话呢间嘢系劲overrated,食完好失望,呢餐tea好唔抵食。原本埋单以为冇服务费(张online单话上面个金额就系埋单个数)就算系接受到,点知佢收+1,咁嘅

overall可以话呢间嘢系劲overrated,食完好失望,呢餐tea好唔抵食。原本埋单以为冇服务费(张online单话上面个金额就系埋单个数)就算系接受到,点知佢收+1,咁嘅服务态度同质素仲好意思收10%。😓😓😓
ready  for  love  草莓芝士蛋糕