2020-12-12
本身对LucAle都抱有期望,不过经过今次,应该以后都唔会再帮衬...very poor services...-前排去咗LucAle庆祝生日,一坐低想要杯水,点知佢话水喉水(过滤咗嘅)每位$28已经打咗个突。咁好啦我哋就决定要支装水。之后想要红酒recommendation,𠮶位意大利男人(疑似老板)超级唔 helpful同唔专业,全程黑面兼hea住咁所谓嘅介绍,又冇问我哋想食啲咩配啲咩会夹啲。结果我哋都系靠自己拣咗一支红酒。-嘢食就不过不失,burrata cheese都几好食,牛扒都ok嘅,不过pasta个味我个人就觉得麻麻地,唔知点解联想到中式茶楼点心嘅味道,怪怪地。-到结尾餐厅10点要闩门,我哋蛋糕都未食完就不断比餐厅嘅侍应赶我哋出去...其实呢段时间食过其他餐厅,都冇一间好似呢间嘅态度咁差,直头由头带到落尾咁差。正所谓点解要贴钱买难受,真系唔会再帮衬 以下系食物相:
正所谓点解要贴钱买难受,真系唔会再帮衬
以下系食物相: