2004-07-30
其实系呢度食晚餐已经系六月头既事…我同男朋友黎,一入到去已经觉得个环境好舒服,waiters全部都好有礼貌,我仔细问menu内的items有乜材料,佢都妳细心咁答我,最后我地拣左两个pasta,一个系lobster linguine,另一个系vegetarian linguine,前者白汁,后者红汁,材料都丰富,份量睇起以唔多,但系食起黎就觉得好够,略嫌汁较多,以会有少少”漏”。甜品方面,我地点左tiramisu同warm chocolate cake, tiramisu系比较软身,唔似蛋糕那种,正合我意,但系无乜酒味, warm chocolate cake比较甜,好”朱古力”,外脆内软,最好趁热食,因为冻左差好远。