2009-06-02 13 浏览
好满足既一个下午, 一行三人放假黎到青衣城想行下买下衫shopping , 到肚饿既时候见好似好耐冇食过西餐, 所以就选择左呢一间餐厅, 当我一坐下既时候, 先睇到每一张桌上都放著一盆花, 感觉还很不错的^^*至于食物方面, 我地点选左lunch buffet, Sushi同其他食物都几吸引, 特别系日式肥牛什菜卷^^餐汤系葡萄牙肠鸡肉蕃茄忌廉汤: 不俗,颇特别既一个汤白酒青口: 都唔错, 虽然我唔太喜欢食西芹, 但我平时唔食都有食左好多只*^^露旬带子野菌云吞: 好清既一道菜, 野菌云吞唔会太咸, 再加上清淡既菌汁, 不俗!比目鱼配水瓜柳忌廉汁: 我个人比较喜欢呢一个卖相^^ 至于鱼既质感都唔错 ,皮亦煎得够脆身,不过我觉得鱼仲可以咸一点点... .肉眼配烧汁: 卖相一般, 不过味道足够, 友人喜欢rare一点, 但我就喜欢熟一点, 到最后点了7成熟, 原来就咁跟海盐都已经好好食~ medium well* o既肉眼~到最后因为太饱冇叫甜品, 叫左杯热朱古力, 杯身既朱古力花颇迷人的, 而味道亦好浓 ^^
当我一坐下既时候, 先睇到每一张桌上都放著一盆花,
感觉还很不错的^^*

至于食物方面,
餐汤系葡萄牙肠鸡肉蕃茄忌廉汤: 不俗,颇特别既一个汤
而味道亦好浓 ^^
beautiful flower
有sushi食~
美味的汤^^
靓靓*露旬带子云吞
白酒mussel~
心思*比目鱼^^
medium well* o既肉眼~
最后~浓浓o既朱古力
beautiful flower
有sushi食~
美味的汤^^
靓靓*露旬带子云吞
medium well* o既肉眼~
最后~浓浓o既朱古力