2020-04-19 4 浏览
虽然只是一间细细地既雪糕店,但系毕竟系两个好warm 同sweet 既职员serve 我地,个雪糕既甜真系心发出来。我拣既raw honey rose 味道好有surprise 既地方系食到底有我钟意既orek 饼碎(其实我真系钟意有oreo 饼既雪糕)而我同行既朋友因为本身系个朱古力控,大部份都系朱古力为主既都会令我朋友变有选择困难症,但系职员诚意最近先launch 既三重奏朱古力有dark chocolate 同hazelnut 真系令我朋友好impress同即时爱上 (外形都几似我英国生活整既chocolate 酱麦片)本人认为朱古力(雪糕)控女生系一定要来一次,又可以爆发少女心咁打卡同拣自己最岩心爱既朱古力雪糕

(外形都几似我英国生活整既chocolate 酱麦片)
  • 生蜂蜜玫瑰奶杯