2024-10-28
得知Terrace in seaside 嘅食物有万圣节限定,即刻过嚟食吓先😍 我觉得尖沙咀分店嘅职员嘅服务态度真系超好☺️未食完已经决定咗下次要再嚟🥳啖啖蟹肉千层面🍝唔系讲笑,真系蟹肉喺每一层面嘅中间,所以食落系啖啖蟹肉感觉😋韩式奶油排骨锅(辣味) 一客估唔到会有咁多排骨😍啖啖肉之余,仲有奶味浓郁嘅粉丝同埋韩式年糕🤩幽灵来袭!士多啤梨朱古力窝夫🧇万众期待嘅食物😜用咗靓靓嘅装饰,系用朱古力做,所以都可以食埋🥳恶鬼荆棘海提子沙冰🍧沙冰提子好饮,有少少似乳酸感觉👍🏻济州柑乳酸梳打基本上饮佢都系指定动作啦😗Terrace in seaside (尖沙咀) @terrace.in.seaside地址:尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT233号舖#Terraceinseaside #coffee #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假”
啖啖蟹肉千层面🍝
韩式奶油排骨锅(辣味) 一客
幽灵来袭!士多啤梨朱古力窝夫🧇
恶鬼荆棘海提子沙冰🍧
沙冰提子好饮,有少少似乳酸感觉👍🏻
济州柑乳酸梳打
基本上饮佢都系指定动作啦😗