2024-12-05 321 浏览
📍terrace in seaside 又到要温书嘅日子🥲想喊, 几时完sem😭 nvm food heals~✨分开咗两次黎👻真系决定黎依间cafe又双叒系因为见到有tiramisu!!! 笑死过咗一个月个都仲系好想食tiramisu😹❣️清甜甜橘窝夫其实原本净系谂住嗌杯嘢就hea几个钟, 点知闻到隔离枱好香又想食💸 真系好香~佢未拎过嚟已经闻到好香蛋味嘅窝夫 🧇外硊内软, 食落口都系好香鸡蛋味😋✨好钟意上面啲甜柑✨窝夫配生果真系好fresh✨仲有半个大橙🤤用柑橘汁代替糖浆所以冇咁腻✨糖渍橙真系好甜😋(虽然个人口味钟意fresh啲嘅生果🍊)不过个糖渍橙好丰富饱满✨💰98❣️tiramisu终于食到个唔伏嘅tiramisu😭手指饼系淋㗎!! (笑死, 睇下我啲要求已经去到几低…)咖啡加手指饼唔知点解就系咁夹, 咖啡啲苦味会俾饼中和咗✨cream 都好厚实, 系我钟意嘅质感😋💰58❣️柚子柠檬梳打好甜嘅柚子香味✨加埋柠檬好fresh ~🍋💰42P.s 原来喺poly食平劲多… 要揾个friend reg 个QR code先…#terraceinseaside #九龙湾美食 #德福广场 #tir
📍terrace in seaside

❣️清甜甜橘窝夫
💰98

❣️tiramisu
💰58

❣️柚子柠檬梳打
好甜嘅柚子香味✨加埋柠檬好fresh ~🍋
💰42

#terraceinseaside #九龙湾美食 #德福广场 #tiramisu #waffle