2018-09-27 137 浏览
母亲大人出开新浦岗做野~叫我出去食饭我就紧系睇下附近有咩好野食啦😄😄朋友话最近发现个度有间西餐食物唔错~而且饮品好出色 tim就去试下啊!入到里面嘅装修好舒服, 最钟意就系一个较 private 嘅 corner, 仲有一只熊猫做装饰好搞笑😂而呢度嘅厨房采用我爱嘅 open kitchen, 够整洁卫生!呢度嘅 menu 虽然选择唔多~不过我一向都希望贵精不贵多💪会有晚餐 set 选择, 仲有几个小食, 同甜品! 而比较多系 drink list~先黎左跟餐沙律, 沙律菜够新鲜😁而且沙律汁好开胃~仲有面包粒好脆啊!💟因为今日想食得健康 D 叫左个藜麦烤鸡沙律😙当然沙律菜都系 keep 住咁新鲜, 而且同藜麦配合得好好食~而且都仲有车厘茄同新鲜青瓜, 够 fresh~烤鸡用香草一齐烤, 有淡淡嘅香味啊!之后就系澳洲西冷扒配沙律薯条~牛扒叫左5成熟, 都煎得很好啊!仲有留住肉汁 tim~💟而且份量都好够啊重点牛扒质素都好好, 有好重牛肉味😙而薯条炸得好香脆~好正!我最欣赏嘅系呢杯薄荷朱古力个拉花小猫好可爱啊😍😍😍好用心~而浓浓朱古力中仲有淡淡薄荷味! 饮品绝对出色总结: 2个人 total
就去试下啊!

跟餐沙律

烤鸡用香草一齐烤, 有淡淡嘅香味啊!
藜麦烤鸡沙律

我最欣赏嘅系呢杯薄荷朱古力

薄荷朱古力

总结: 2个人 total 食左 HKD300左右~除左野食好食之外, 而饮品系我意料之外出色😄😄当然餐厅环境装修, 装饰同个只特别熊猫真系不错啊!
2018-09-27
跟餐沙律