2020-06-28 809 浏览
朋友话要igable 既打卡对上一次来mini club 已经几年前lol今次为左d cocktail 而来d 卖相确系几特别既,见到咁靓即刻开心左perfume,of roses, honey bee, what the duck我冇试到咩味,不过朋友话honey bee 比较creamy.我自己就中意basic d 既野,叫左杯fire rose大家都觉得cocktail 都比较sweet 唔太劲酒味。野食方面都正正常常不过不失,始终我地目标系cocktail 打卡,食物味道average 已经ok 啦😀parma ham pizza 番薯条蜜糖鸡翼fish n chips (呢个我觉得份量有d 少。。。)呢个猪扒唔记得左咩名lol, 反正我地张台好中意叫d 著火既野😂😂😂猪扒肉质好嫩好好食有个小插曲我地叫sceond round 个阵,其中一个friend拣唔到, 于是直接问有咩cocktail 系靓既可以影相打卡,最后bartender 自己整左杯野出来😂😂😂性价比ok, 系一个可以再来既地方
朋友话要igable 既打卡
对上一次来mini club 已经几年前lol
今次为左d cocktail 而来
d 卖相确系几特别既,见到咁靓即刻开心左

perfume of  roses
honey  bee
what  the  duck

我自己就中意basic d 既野,叫左杯fire rose
fire  rose

大家都觉得cocktail 都比较sweet 唔太劲酒味。

parma ham pizza

番薯条
番薯条

蜜糖鸡翼

fish n chips (呢个我觉得份量有d 少。。。)

有个小插曲

性价比ok, 系一个可以再来既地方

2020-06-26