2022-12-10 250 浏览
原本念住去观塘食,最后改去澳南,因为想望住个海,一直都target Jomo之前食过一次但无坐出面,今日天气好念住坐出面,但outdoor 无位同今日好热好猛太阳,最后去左隔离间AMARE ,因为见佢坐满晒人,一望餐牌,哗,价钱真系无得输,侍应姐姐又好落力游说我地,最后坐左入去,入面虽然要加一,但无咁热同影相靓d (outdoor 不用加一但要用纸碟) 个餐真系抵到烂,$118 包汤,cheese and Parma ham,main ,drinks and dessert个汤超好饮,多料又饱肚,饮完个汤饱左7成炸鱼薯条有2大块,一块脆一块无咁脆,他他酱好好味,薯条都炸得好脆烧春鸡好多肉,烧得几好甜品tiramisu 细细粒有少少酒味,但略嫌咖啡味较轻本身系为左个景同价钱吸引,坐左入去先check 食评,但Service 无传闻咁差,有位女侍应都几亲切,会主动同你倾两句,同埋3;00 坐到天黑都吾赶我走,坐左差吾多3个钟,好舒服

个汤超好饮,多料又饱肚,饮完个汤饱左7成

烧春鸡好多肉,烧得几好

甜品tiramisu 细细粒有少少酒味,但略嫌咖啡味较轻