2019-09-30
三个女人一个墟,揾地方食下午茶,又近大家最好都系位置方便既朗豪坊,今次到12/F Zero食下野倾下偈过一个开心下午。 之前有同朋友嚟过呢度, 记得都系食pizza之类。今次都系一样点做一个mix & match pizza$138, 然后点两款小食chicken wings$78 & ham croquette$68。 再嚟三杯饮品red bean icy$48,Chocolate orea$42 & BYO yogurt smoothie$42。mix & match pizza🍕 ~ 饼底厚薄适中,但温度唔够热, 薄饼馅料味道冇乜特别。chicken wings~ 甜甜酸酸带辣。ham croquette~ 里面有黑松露和少量ham, 反而呢一款最好。red bean icy & Chocolate orea~ 这两款饮品是朋友饮的,所以味道唔清楚, 卖相方面chocolate oreo都几吸引。BYO yogurt smoothie~ 我点咗热情果和红莓, 少少酸带甜味道清新。餐厅环境开扬,服务和食物方面就普通, 餐牌上亦没有午市套餐,所以我们是散叫的, 吸引我来嘅主要原因系因
chicken wings~ 甜甜酸酸带辣。
餐厅环境开扬,服务和食物方面就普通, 餐牌上亦没有午市套餐,所以我们是散叫的, 吸引我来嘅主要原因系因为位置方便。