2024-08-30 584 浏览
如果得半日假想远离烦嚣,第一时间我会谂到愉景湾!冇乜车,有山有水又冇乜人,但又有好多好正嘅餐厅!望住个海劲chill 🍻如果钟意食西餐,超级推介Figos ! 啲嘢好味得来大大份,性价比好高!USA Rib Eye 🥩- 肉质鲜嫩多汁,口感唔会过林又冇筋!grill 得岩岩好,有少少炭烧嘅味道,好香🤤平时唔系好食肉嘅妈咪都食到停唔到口!😂 12oz 唔系讲笑,都好大块!Calamari- 超好食,炸粉好薄,每一嚿真材实料,唔会觉得食紧炸粉,尤鱼新鲜有口感!赞👍 份量好多!香虾芒果沙律🥗- 大虾同蔬菜非常新鲜,芒果好甜,真材实料!House special Pizza 🍕有Smoked ham, sausage, pepperoni, pineapple, onion, mushroom, bell peppers and mozzarella!!超足料,估唔到大size 咁巨型!热辣辣好味🍹🍹 Cocktail都好好饮, 如果happy hour时间去仲要好抵 !

香虾芒果沙律🥗- 大虾同蔬菜非常新鲜,芒果好甜,真材实料!

House special Pizza 🍕