餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2020-11-15 132 浏览
冇得飞嘅一年,都要揾个位俾自己唞吓气,松一松。揾餐厅嘅时候见到好多人讲jomo,weekend 有几多人..就决定攞假一早去食(顺便清假😂),refresh day~~系将军澳地铁站出左之后大概都行jor20mins 就到啦,如果唔想行都可以坐小巴入到去~天气好人都开心啲☺️去到都有唔少人,好彩唔洗等位🤪朋友话咖啡都唔错~ (哈我唔饮咖🤪)Burger好丰富,猪肉好香加埋只太阳蛋,成个感觉好满足全素all day breakfast 都好唔错,冇肉唔得嘅我都觉得好正Handmade 意粉口感烟韧啲好有饱足感个面包嘅质感好好食😋大食女仔表示,黎望下天望下海都可以暂时舒缓下冇得去旅行嘅心情,期待下一次🤗
冇得飞嘅一年,都要揾个位俾自己唞吓气,松一松。

天气好人都开心啲☺️去到都有唔少人,好彩唔洗等位🤪
Dirty

朋友话咖啡都唔错~ (哈我唔饮咖🤪)

Burger好丰富,猪肉好香加埋只太阳蛋,成个感觉好满足

Handmade 意粉口感烟韧啲好有饱足感

个面包嘅质感好好食😋