本身自己同屋企人都超级钟意食牛🐮终于等到有一个buffet系可以疯狂食牛真系开心到飞起🤩不过呢个package真系好受欢迎,基本上星期五六系实full🥴even平日都有机会full所以强烈建议大家想食嘅要一早book枱🤭今次一坐低餐厅就上咗一盘好新鲜嘅鱼生同海鲜🦞每枱都有,我哋今次四个人食未叫主菜都已经好饱😂佢哋都有好多唔同牛嘅选择🤯我哋每款都叫咗一块试吓,全部都好juicy好大件🥩我觉得最值得叫系牛柳👍🏻5成熟啱啱好🤪除咗牛之外仲有任叫嘅薯条🍟有芝士,黑松露同日式茶渍味嘅薯条🤓今次3款都有食,最钟意黑松露味❤️即叫即做所以好脆,不过制作需时所以建议大家可以一开始叫牛之前叫咗薯条先🤨有前菜主菜,当然仲有甜品😋上碟好特别有design👍🏻整体嚟讲我觉得个牛魔王buffet系超值👏🏻希望大家系呢个低迷状态都可以多啲支持本土酒店🏨