2012-03-20 10 浏览
朋友生日, 去左top deck 食brunch, 星期6, 每位238+ , 记得星期日好似贵d, 不过星期日唔洗加100就有任饮champagne 环境真系几特别, 不过个日几大风, 吹到有小小头甩... 作为一个朋友短聚食饭既地方真系几好.. 不过就要坐车又坐船先去到lor 周围以外国人多 (都似系比旅行团呃佢黎) 食物, 其实种类唔太多,好似有salad, parma ham,串烧, 中式点心, 点品. 仲有早餐大热既egg benedict, 朋友女一见即拎, 仲话好食, 我自己就麻麻啦... 最开心既系竟然有生蚝, 虽然细细只, 但系都鲜嫁.. 刺身就真系得3-4 款. 不过都入口几好.. buffet少不了既当然系coffee or tea, 第一时间问佢有无cappuccino , 有!! 同星字派既都有得fight~ 希望下次再来, 可以加多d野食啦, 如果多d野食, 一定会多d人帮衬啦

环境真系几特别, 不过个日几大风, 吹到有小小头甩...

周围以外国人多 (都似系比旅行团呃佢黎)

刺身就真系得3-4 款. 不过都入口几好..

2012-03-03
庆祝纪念