2018-09-21
星期六最好既节目当然系同屋企人叹个brunch因为可以网上订座我就订左呢间系太古广场既西餐,一行五人十二点半到左。睇食评都知系有buffet,我地叫左几个主菜share食。salad buffet都多野食,有4款mix好左既沙律同2款新鲜沙律菜,我最钟意个薏米沙律,几特别又清清地吾会太饱肚,然后系红菜头沙律,酸酸甜甜食左好多。沙律之外我食得最多系芝士,好好味甜品有新鲜生果、几款蛋糕同甜挞,我最爱cheese cake都有,几重芝士味又吾太甜,一啖一粒好滋味!主菜方面鸡扒意粉,我就只系食左鸡扒,好好肉,煎得香口。All day breakfast系brunch吾少得既item,啲薯条即叫即炸,够脆又吾油,最爱幼身薯条妈妈钟意食pancake所以叫埋一齐share,好新鲜同软熟,不过糖浆吾太够,要再问待应拎
睇食评都知系有buffet,我地叫左几个主菜share食。
主菜方面鸡扒意粉,我就只系食左鸡扒,好好肉,煎得香口。