2020-06-27
餐厅环境够暗仲有live band,好岩拍拖去好有情调。⭐️水牛芝士薄饼真系典型嘅pizza,得蕃茄酱同芝士,食落有少少空虚。评语系普通一个拉丝pizza。⭐️纸包香茅焗鲈鱼佢上菜时用纸包原条包住,店员系你面前打开。一打开就闻到好香香茅味,蒸到骨肉分离好滑。⭐️香草海鲜意大利饭忌廉白汁饭加一粒好大粒嘅带子同一只青口,但个日食啲米有少少硬,可能未煮得透。⭐️串烧拼盘有齐猪牛鸡,烧得都几惹味。个沙嗲酱好香花生味,点下食下冇甘寡。⭐️Plum Meng Soup 孟婆汤用中式碗装有特式,有齐甜酸苦味,酒味好重,后劲仲有d似酒精搓手液⭐️Dancing Grape 🍇 用中式茶壶装,系巨峰提子汁、菠萝柠檬汁配以甜酒,好啱女仔饮。⭐️Yuzu Forrest虽然menu话有柚子同橙味,但饮落一d柚子味都冇,个人觉得似jolly sandy。⭐️Hakuna Matata 个杯好有特色,有非洲色彩同热带风情,个人觉得似fruit punch。总括黎讲cocktail偏甜、酒味唔重,好啱女仔饮。
⭐️水牛芝士薄饼
⭐️纸包香茅焗鲈鱼
⭐️香草海鲜意大利饭
⭐️串烧拼盘
⭐️Plum Meng Soup 孟婆汤
⭐️Dancing Grape 🍇
⭐️Yuzu Forrest
⭐️Hakuna Matata
总括黎讲cocktail偏甜、酒味唔重,好啱女仔饮。