2021-06-01 19 浏览
呢间Cafe 我明明系冲着佢嘅3D拉花而黎😟见佢劲可爱🥺然后某个星期日专登黎 唔见有3D拉花Menu☕️问一问 佢话星期一至六2pm至7pm先供应😤 救命永远都咁黑仔🌚冇计啦 照食。不过咁 佢个环境系几特别 工业风格 入面好多装饰都系少少美式复古风嘅嘢🚲🛠🚗仲放咗好多Iron Man出嚟🤣唔知系咪老板钟意🥓English Breakfast $98虽然我哋都系𠮶啲嘢㗎喇🍳🥓🥖🍅🥬但最惊喜系有薯角😍😍炸到脆一脆同埋喺呢区weekend食到一个唔使$100嘅all day breakfast 都算满意🍳Egg Benedict with Avocado & Mushroom $88呀!egg Benedict🍳再加牛油果🥑满满juicy嘅口感😍看似细份 实际超饱肚🥰🥤Iced Hazelnut Latte (+$23)可以跟餐半价嗌杯咖啡其实好惊喜🤩因为通常平日出去食lunch先有得跟餐 今次都有突然间觉得好抵😂hazelnut味浓得黎不会盖过咖啡本身的味道 我喜欢🥰

🥓English Breakfast $98

🥤Iced Hazelnut Latte (+$23)