2010-07-07
星期五通街都系人, 食饭冇book位就麻烦.前几日打去pizza hut订位, 规定订位既hold枱10mins,限时食个半中.而加食buffet咩?我地又唔系冇俾钱~~仲系好守规矩打电话来booking㖞, 离晒谱!如果等位, 就唔限时.最后我地都订了位, 去到冇人等位, 我地就叫佢先cancel个booking, 再当排队咁入场, 就唔洗限时限刻喇8个人被自成一角, d位好窄, 不过倾计就可以大声d.hsbc同恒生成日都做promot, 今次半价可以叫套餐, 每人围番都唔洗100蚊一位~~是日晚餐:- (8人份) 恒生信用卡堂食2人套餐x2 海皇汤x 4>> 本人喜欢蘑菇汤同意大利汤多d~~ 西班牙TAPAS批>> 第一次食, 如果唔系有人推介应该唔会试添.....>> 食左半块咋. 芝士果个位入了不同海鲜, 我果件系墨鱼仔. 锦绣大会>> 最受欢迎食品之一, 个个争住食. 辣肉, 厚批我最爱~ 西班牙辣肉肠配比得包>> 食了一块肠, 冇特别. d薄饼皮硬晒.. 墨西哥薄脆配香辣芒果沙律酱>
前几日打去pizza hut订位,
规定订位既hold枱10mins,
限时食个半中.
而加食buffet咩?我地又唔系冇俾钱~~
仲系好守规矩打电话来booking㖞, 离晒谱!
如果等位, 就唔限时.
最后我地都订了位, 去到冇人等位,
我地就叫佢先cancel个booking,
再当排队咁入场, 就唔洗限时限刻喇
8个人被自成一角, d位好窄, 不过倾计就可以大声d.
是日晚餐:- (8人份)
恒生信用卡堂食2人套餐x2
海皇汤x 4
>> 本人喜欢蘑菇汤同意大利汤多d~~
西班牙TAPAS批
>> 第一次食, 如果唔系有人推介应该唔会试添.....
锦绣大会
西班牙辣肉肠配比得包
>> 食了一块肠, 冇特别. d薄饼皮硬晒..
墨西哥薄脆配香辣芒果沙律酱
>> 有惊喜, 热薄脆配冷芒果酱, 几fresh. 个脆油左d.
香蒜肉丝意粉
>> 经典之中既经典, 20年冇变既菜色. 今次做得唔错, 冇全兜什豆.
菠菜鸡皇螺丝粉
>> 一向对pizza hut粉面类一般, 果然唔好味. 汁唔够, 又吹到硬晒.
蒜蓉包
必叫, 每人可以share到1~2片.
入晒味, 教下我秘诀啦
猪仔骨
食过几次, 嫌d肉太淋.
今次冇食到, 好快清晒.
是日叫了一杯西班牙果漾特饮, 同3杯普通汽水可以添饮.
坐了两个几钟, 每人先100蚊左右, 好抵~