2020-09-24 59 浏览
呢个installation真系俘虏左我嘅心..想黎好耐,今日同个朋友仔难得黎到..可以话escape一下由中环站行条斜路一直上..都有啲啲喘xD 12点几黎到人流还可以..可以chill一chill, 真好..拣左埋边坐低,店内播住radiohead既黑胶、墙上嘅海报、成排band tee、仲有fireking vintage杯碟..感觉好似时光倒流Green all day breakfast(炒蛋、磨菇、烟三文鱼*、牛油果、多士、沙律)想食smoked salmon, 店员哥哥offer左将green all day入面嘅quinoa转做烟三文三文鱼花挺立系碟边,沙律新鲜,牛油果好creamy, 生熟刚刚好滑蛋加磨菇,混埋牛油香,好滋味。Chicken & avocado sandwich究竟我地系几喜欢avo继续好creamy, 同大大鸡粒,啖啖满足。朋友点左Cafe Latte, 个杯真系好靓..个拉花仲好有心机,靓靓嘅swan, 淡蓝嘅fireking..我杯Chamomile herbal tea with honey 好soothing蜜蜂味刚刚好,清淡得黎滋润,aga

Green all day breakfast
(炒蛋、磨菇、烟三文鱼*、牛油果、多士、沙律)

三文鱼花挺立系碟边
,沙律新鲜,牛油果好creamy, 生熟刚刚好
滑蛋加磨菇,混埋牛油香,好滋味。

究竟我地系几喜欢avo
继续好creamy, 同大大鸡粒,啖啖满足。

Cafe Latte

朋友点左Cafe Latte, 个杯真系好靓

蜜蜂味刚刚好,清淡得黎滋润,again..好型格嘅杯..

见到店员哥哥走过黎换过碟,挂住望都冇影到..
继续浸淫系呢个vintage vibe入面..

Wake
From your sleep